Cabinet Pediatrie Pediexpert Cluj
Telefon0755.511.115

DE CE NOI

Cabinet Pediatrie

Suntem incantati sa va ajutam la dezvoltarea armonioasa a copilului dvs. prin activitati practice.

Terapie Pediatrica

Suntem dotati cu echipamente de ultima generatie care asigura bunastarea copiilor dvs.

PERSONALUL NOSTRU

Dr. Andreea Rachisan
Dr. Andreea Rachisan
Andreea Rachisan, Medic Specialist Pediatru, Doctor In Medicina
detalii
Invata Jucandu-te
Cabinet Pediatrie

Echipa noastra este fericita sa va ajute copiii in a se dezvolta intr-un mod frumos prin activitati practice si experiente frumoase

Cu Dragoste si Grija

Medicii nostri sunt dedicati copiilor dvs. pentru ca acestia sa fie in siguranta si fericiti alaturi de echipa noastra.

Sanatate si Siguranta

Cabinetul nostru are in dotare echipamente de ultima generatie care asigura bunastarea copiilor dvs. si o dezvoltare potrivita.

Sprijin Familial

Nu este linistitor sa stii ca ai gasit un cabinet de pediatrie unde copilului tau i se asigura atentie si sprijin total?

partenerii nostri
Biosenses
Woodworks
Stanley
Suburban
Sunteti un medic foarte bun la care pot sa apelez cu incredere de fiecare data cand am apelat ati fost prompta, tratamentele recomandate de dvs. intotdeauna au fost foarte bune, copiii mei va indragesc si va recomand cu drag la toate cunostintele mele. De cate ori vom avea nevoie de ajutor legat de sanatate vom apela cu incredere la dvs. Va doresc multa bafta si o zi frumoasa.
Ioana Lacan , Cluj-Napoca, Cluj
Cu doamna doctor Rachisan am avut mereu o colaborare placuta. Impreuna am comunicat foarte bine in privinta problemelor de sanatate ale copiilor, doamna doctor oferindu-mi mereu toate explicatiile legate de manifestarile afectiunilor in cauza, si metode de a administra cat mai usor tratamentul celor mici. Ea a fost singura care a reusit sa gaseasca o metoda de a trata constipatia baiatului cel mare, cu care ne luptam de aproape un an si care devenise o problema greu de gestionat. Ii multumim doamnei doctor pentru toata implicarea si punctualitatea!
Ana Maria Purcar, Cluj-Napoca, Cluj
Am cautat pentru copiii mei un doctor care sa indeplineasca 2 conditii principale: pe de o parte sa fie foarte bine pregatit astfel incat sa am incredere ca las sanatatea copiilor mei pe maini bune si, pe de alta parte, sa fie cat mai disponibil pentru o relatie medic-pacient de lunga durata. Doctorul pediatru Andreea Rachisan imbina foarte bine partea stiintifica a profesiei de medic (studiu continuu, consumator de timp) cu cea de practicare curenta a profesiei (consultatii de cate ori e nevoie, interes pentru urmarirea evolutiei micilor ei pacienti, atentie stricta si la patologia usoara si la patologiile complexe – mai ales ca eu sunt o mamica stresata chiar si de cele mai mici probleme medicale). Iar copiii sunt foarte linistiti cand vine vorba de o intalnire cu ”doctorita Rachisan”.
I.F., Cluj-Napoca, Cluj